6.4.2013

Liikettä lauantaina

Lauantai aamuun heräiltiin hyvissä ajoin ja päiväohjelmaa olikin sitten jos jonkinlaista.
Isäntä ja Riku-pappa hyppäsivät aamusta autoon ja hurauttivat Lieksaan. Riku vietti päivän veljeni perheen ilona ja isäntä oli omissa autohommissaan.

Taunon ja Hilman kanssa aloitettin päivä sitten vierailulla Sohvin valinnassa. Reissun tarkoituksena oli lähinnä ostaa raakalihoja koirille, mutta otin kuitenkin koiratkin mukaan.....ei sitä koskaan tiedä, jos sovittamisen tarvetta ilmenee =) Tälläkertaa nyt ei sitten kuitenkaan ostettu muuta kuin ruokaa ja tällähetkellä tuolla hirvenluut saavat kääkkien hampaissa kyytiä.

Iltapäivällä sitten suunnattiin ulkoilemaan koirakavereiden kanssa. Minua vähän jännitti miten Taunolla yhteispeli sujuisi 8-vuotiaan rotikka uros Vegan kanssa pitkästä aikaa, mutta yllättävän hyvin meni. Tauno välistä kovastikkin Vegaa mielistelee, en oikein ota selkoa tuosta sen käytöksestä että mitä koettaa sillä viestittää et vinkuu, vähän ärisee ja samalla nuolee Vegan huulia. Ei siis haasta riitaa, mutta jotain muutakin tuossa käytöksessä on kuin pelkkää mielistelyä. Muiden koirien kanssa Taunolla ei ole samanlaista käytöstä. Vega menee aina rauhoittamaan tilannetta, jos Rollella ja Taunolle tulee kismaa (tai siis Rolle suuttuu Taunolle, kun Taunosta kastoroitu Rolle on niin hottis) ja mietiskeltiinkin, että onko tämä sitten jotenkin sotkenut Taunon suhtautumista Vegaan. Mielenkiintoista. Vega käyttäytyi tosi hienosti nuoren miehen sekoillessa, poitsit tälle vanhalle ja fiksulle rotikalle siitä. Lenkki siis kuitenkin sujui todella hyvin ja koirat saivat juostakseen, matkaa taitettiin reilu 5 kilometriä.....ja koirat titeysti runsaasti enemmän.























Lenkin jälkeen lepäiltiin muutamia tunteja ennen Siinalta tullutta lenkkikutsu puhelua. Lähdetiin sitten vielä hihnalenkkeilemään ja aikaa pienen koirapuistopysähdyksen kera vierähti 1,5 tuntia. Ensiyönä luulis kääkkiä nukuttavan.
Lenkillä tuli muutamia ohituksia ja ne menivät melkoisen hyvin, eli tyytyväinen sai olla lenkkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti