13.4.2013

Viikkoa ja viikonloppua

Keskiviikkona meillä oli touhukas ja vähän erilainen päivä, kun kyläiltiin Taunon ja Hilman kanssa ystäväni ja vähän reilut kolmevuotiaan kummityttöni Sissin luona.
Hilma suhtautui Sissiin kuten ennenkin, vähän jännitti, mutta ei pahasti.
Tauno seurusteli pikkutytön kanssa todella hienosti, olin aivan vaikuttunut. Tauno ei paljoa kuitenkaan ole lapsia nähnyt. Pikkuisen toki villiintyessä teki mieli Taunolla hyppiä, mutta käskyllkä lopetti senkin. Palloleikki onnistui ja Tauno jopa istui odottamaan pallon lentoa Sissin käskiessä. En usko, että käsky sentään niin hyvin toimi.....mutta jostakin tuntemattomasta syystä tuo koira noin teki.
Olen yrittänyt vähän "tuputtaa" Taunoa Sissille koirakaveriksi, vaikka tyttö mieluummin rapsuttelisi pikkuriikkistä Hilmaa tai papparaista. Tauno vaikuttaa ehdottoman luotettavalta lapsen kanssa olemaan, joten sillä olisi hyvä, että Tauno olisi aina Sissin leikkikaverikoira. Lähtiessämme Tauno sai kunnon halauksen ja suukon Sissillä, eli taitaa näistä ihan hyvät ystävät tulla =)

Agilityn saralla keskiviikkona tehtiin tekniikkatreeniä. Koutsi kehui meidän kehittyneen, hih hii. Taunon kohdalla mietittiin, että olisiko tokoilu sitten vaikuttanut Taunoon positiivisesti, kontaktiin ja mun ohjeiden seuraamiseen. Entäs sit minä, no minä osaan ehkä jo vähän paremmin ohjata. Kyllä tää tästä, kisaradat sitten kutsuvat ajallaan.

Kuva; Siina J

Tauno harjoitteli myös rengasta yksittäisenä esteenä ja se sujuu jo ihan kivasti. Kohta päästään sitäkin sitten ihan radalla harjoittelemaan.

Kuva; Siina J

Edelleenkin putkiin menoissa Tauno valitsee putkeen menon siasta minun hihan nyppimisen, mutta sitten kun kiellän sitä hihan nyppimisestä niin menee putkeen muitta mutkitta. Osaa siis homman, mutta jätkän aivoissa on tuossa jokin klikki. Uskoisin, et saadaan poiskitkettyä ongelma kuitenkin kohtuu nopeasti. Kokonaisuutena treenit olivat todella onnistuneet jat tästä onkin nyt sitten hyvä jäädä 2-3 viikon treenitauolle agilitystä.

Taunon hyppytekniikkaa ehkä pitäisi vähän hioa, vai näyttääkö muistakin et ponnistaa vähän turhan korkealle? =D

Kuva, Siina J
Torstaina meillä siivottiin ja Tauno tapasi taas Voltan (se imuri siis). Harjoitukset sujuvat hyvin edelleen ja kohta voin varmaan ottaa häpeähatun päästä sen suhteen, etten ole totuttanut koiraani imuriin. Torstain liikunnat jäivät muuten aika vähiin, kevyt noin 45 minuutin pituinen hihnalenkki vaan Hilmalle & Taunolle aamu ja iltakäpyttelyjen lisäksi.

Perjantaina sitten suunnattiin metsään, että koirat saavat nauttia vapaudesta. Pappakoirakin pääsi mukaan, kun sillä niin kevyt viikko takana.














Tänään lauantaina on satanut vettä. Ulkoilut ovat olleet takapihailua ja yksi noin tunnin mittainen hihnalenkki. Pappakoira ei osallistunut pidemmälle lenkille eilisen metsälenkin takia.
Huomenna sitten kääkkämiittiä ja toko-kisojen katsomista ohjelmistossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti