17.4.2013

Sairauslomailua ja matkajännitystä

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä se sitten iski, flunssapöpö.......ja meihin molempiin, isäntään sekä emäntään samalla kertaa. Onneksi isännän tauti osoittautui lievemmäksi kuin minun.


Koirillehhan tää nyt oli ihan kökkö diili, maanantai meni täysin levossa parilla pienellä hihnalenkillä + takapihailulla. Onneksi nuo ovat sopeutuvaisia yksilöitä eivätkä vaadi jokapäivälle täyttä toimintaa.


Siina, Rico ja Armas sentään kävivät illasta kahvilla, Taunolle tuli siis vähän jotain aktiivteettia päivään. Hilmakin tietysti pyöri mukana touhuissa ja pappa pyöritteli silmiään, et voi viteo....miksi noiden piti tulla kylään? =)


Meidän takapihakin on tosi mielenkiintoisessa kunnossa lumien sulamisen johdosta, joten kauhean hyvin eivät kääkät nyt tällähetkellä viihdy ja juokentele sielläkään oma-aloitteisesti.


Tiistaina lepäily sitten jatkui, mutta vähän saivat koirat sentään touhutakkin. Älypelattiin, juostiin takapihalla ja Tauno otti minitottikset.
Taunolla älypelailu sujuu todella hyvin, nupit neusevat välillä hampailla ja välillä tassulla kuopien. 




Hilma taas....noh, se kokeili ja luovutti. Jännä miten toi koira voi olla noin tyhmä tässä asiassa, vaikka useimmiten se vaikuttaa ihan normaalilta.


Pappakin pelasi yhden erän, hyvin sujui. 




 Sitten toinen meistä meni pihan tosieen ja toinen toiseen päähän, eli otettiin namijuoksutusta.






Ja Tauno harjoitteli vielä patiolla sivua, maahanmenoa ja paikallaanmakuuta.




Sekä tietysti vähän seisomista, kun Outokumpu RN kutsuu Taunoa, isäntää ja Siinaa sitten lauantaina, kun minä lekottelen aurinkotuolissa. Etukäteen jo pitää kiittää Siinaa siitä, et jaksaa lähteä tuota Taukkia Outokumpuun esittämään.Toivon sormet ja varpaat ristissä, et toi koira osais käyttäytyä.


Sitten levättiin lisää.........





Illalla vielä Jutta ja Diiva kääpiöpinseri kävivät pikavisiitillä. Tää on toisaalta tosi hyvä, että kun itse olen levossa enkä pääse ulkoilemaan/liikkumaan niin koirille tulee sitten kavereita kotiin. Kahvikupi nostelussa et itsekkään paljoa rasitu.
Isäntä teki vielä sitten tavallista pidemmän iltalenkin koirien kanssa, ehkei tää koirien kotona oleilu vielä ihan eläinrääkkäyksen puolelle mene.

Keskiviikkona meidän sairauslomat jatkuivat. Minä jouduin käyttämään energiaani pakkailupuuhiin, mutta koetin kuitenkin ottaa rauhallisesti, koska kuume huiteli vielä tiistai iltanakin melkein 38:ssa.
Ajanvietteenä koirat nauttivat päivällä ydinluita takapihalla, ihanaa, että tuonnekkin jo voi nuo laittaa luita syömään. Kevät on saapunut tosissaan.







Sohvalla päivystämistä mahtui toki myös keskiviikkopäivään.



Tervehtyneempi isäntä teki vielä tunnin hihnalenkin nuorempien koirien kanssa vesisateessa eli eiköhän noiden liikunta ja aktivointitarve jokseenkin tyydytetyksi tullut tänäänkin.
Nuorempien koirien pitää istua eteisessä nätisti hihnojen pois oton ajan ja kirmaamaan saa lähteä vasta vapautuskäskyllä. Tätä on tehty Taunolle ihan pennusta alkaen ja nyt on Hilmakin otettu mukaan tähän järjestelyyn. 


Elämäni kääkät siis hiljenee nyt reiluksi viikoksi emännään irtioton seurauksena, torstai aamuna matkaan Helsinkiin ja lennähdän sieltä sitten Gran Canarialle viikoksi lekottelemaan parin ystävän kanssa . Isäntä toimii siis buudelin hoitajana tarkasti ohjeistettuna.

Lupasi isäntä rätkiä kuvia ja naputella vähän muistiinpanoja viikon taphtumista, että saadaan tämäkin ihme raportoitua tänne blogiin sitten =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti