14.4.2013

Tutustumista toko-kokeeseen sekä kääkkämiitti

Sunnuntaina kävin ennen kääkkämiittiä katsomassa toko-koetta Pärnävaaralla ja kuvasin kaverin suorituksen koiransa kanssa.
Aiemmin en ollutkaan käynyt toko-koetta katsomassa ja kokemus oli erittäin antoisa siinä suhteessa, että kyllä meillä Taunon kanssa mahdollisuuksia on alokasluokasta tuloksia varmaankin saada. Paikallaanmakuu on varmasti ehdottomasti Taunolle haastavin, näin sen jo sielu silmin vetävän hepuliasennossa kahdeksikkoa siellä muiden koirien ympärillä. Kuvattava myös suoriutui ensimmäisestä toko-kokeestaan vallan mallikkaasti =)

Iltapäivällä sitten suunnattin Hammaslateen kevään ensimmäiseen kääkkämiittiin. Pahimoilleen sade oli pehmentänyt hanget, eli aikamoista tarpomista oli meno, mutta hyvin selvittiin. Kääkät saivat seurustella ja nuorten urosten kesken testosteroni jylläsi. Taunoa piti ojentaa useaan otteeseen, mutta rauhllisessa ja mukavassa mielentilassa saatiin miitti sitten kuitenkin lopettaa. Taunolla on vielä selkeästi opittavaa mitä mieltä minä olen tuollaisesta äijäilystä.


Virallinen valvoja Essi.

Taunon kanssa neuvoteltiin jo heti ensimetreillä, et mites se olikaan et tarvisko niille toisille nuorillemiehille kukkoilla?

Miitin nuorimmat osallistujat olivat vasta 4 kk vanhoja, kennel Mehtäpirun pentusia.

Ekana kertaa menossa mukana oli myös Maisa 6 kk.
Maisa.
 


Daro ja Geisha.


Tauno.
Daro.







Tauno ja Daro neuvottelussa.










Hilma kävi katsomassa myös isommat kaverit.


CC No one Else "Elsa"








Näin "tyytyväisenä" sain tuota meidän nuortamiestä katella moneen otteeseen. Punaruskeat kääkäkarvarukkaset ovat tilauksessa.



Iitin tiltun Ritari Retee "Esko" on nimensäveroinen.














Kiitos kaikille mukana olleille ja keväämmällä taas uudestaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti