30.6.2013

Sunnuntai

Tänään laiskoteltiin ja koirat hengailivat ison osan päivästä takapihalla.
Illasta suunnattiin uittamaan koiruuksia ja Taunon kanssa otettiin toko-treenit.

Seuraamista ilman hihnaa. Sujuu kohtalaisest, mutta kontaktin ylläpitämistä pitää vielä vahvistaa ja välistä perusasennosta liikkeelle lähteminen vaatii tuplakäskyn. Hiljaa hyvä tulee.


Sivulle tulo vaatii edelleen käsiapuja....huoh.



Liikkeestä seisominen, hyvin alkutekijöissään. Seisoo kuitenkin ja pysyy paikallaan, kun ensin saa pysähtymään.




Paikallaan makuu, se sujuu ihan kivasti, mutta aika pidettävä vielä tosi lyhyenä.
Maahan menosta saan olla ylpeä, voin seisoa aivan suorana ja koira menee maahan pelkällä käskyllä, wuhuu. 



Sitten polskuteltiin kilpaa lähestyvän ukkosen kanssa. Hilmakin pääsi uimaan rantaa kohti muutamaan otteeseen. Laitoin sen liinaan, koska muuten ei halua antautua kiinni mikäli tajuaa veteen joutuvansa, fiksu elukka sinällään. Tuin hilman takapäätä, ettei se lähtenyt vajoamaan ja aika kivasti neiti sitten polskii. Jännä, ettei se tota takapäätään hallitse ja saa pidettyä sitä pinnalla. Tärkeää olisi kuitenkin oppia vahingossa veteen joutumisia varten edes tuo tekniikka, vaikka uimisesta tuskin koskaan oppii tykkäämään.





Pappa polskutteli vaan kerran rantaa kohti ja nuuskutteli muuten pusikoita. Eilen sillä raskas päivä, joten en enempää viitsinyt uittaa.








 Tauno polskutteli taas pitkät pätkät omia aikojaan.


Huomen aamulla onkin sitten jännät hetket käsillä, kun Taunon ja Hilman kanssa suunnataan terveystutkimuksiin. Lonkat ja kyynärät kuvataan molemmilta ja sydämet kuunnellaan sekä polvet kopeloidaan. Taunosta otetaan myös epävirallinen selkäkuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti