25.6.2013

Maanantaista treeniä ja tiistaista ilottelua

Maanantaina pyörähti käytiin minun viimeinen työviikko ennen kesälomaa, jei =)
Töissä on ollut aika rentoa, joten maanantaina pääsinkin ajoissa jo pois sorvin äärestä ja suuntasin Sohvin valintaan tuhlaamaan Rikun voittaman MUSCH:in lahjakortin. Rikuhan sijoittui siis tuossa MUSCH kehu koiraasi -kisassa kymmenen parhaan joukkoon ja lunasti meille 20 euron lahjakortin voitollaan.
Ruokaostoksilta palattuani jäin pohtimaan korvaavaa toimintaa peko-treeneille, jotka olivat tämän viikon tauolla. Agilityä teki kovasti mieli treenaamaan, mutta vaihtoehtoja ei kauheasti ollut. Sanna ja Edy sitten ystävällisesti kutsuivat meidät kylään ja kiitos Sannan laadukkaiden kotiesteiden Tauno sai kunnon keppisulkeiset sekä A-esteellä kontaktiharjoituksia.
Kepit sujuivat todella mallikkaasti ja hitaasti, mutta varmasti sain Taunon suorittamaan kepit myös ilman kädellä hujomista. Mahtavaa! Palkka tuli jokakerralla purkista suorituksen jälkeen. Myös kontaktiharjoitukset sujuivat hyvin, alustan avulla hidastuskäskyä nyt vahvistetaan järjestelmällisesti.
Häiriötäkin Taunolle treeneissä oli ihan mukavasti; uusi paikka ja Edy hääräämässä vapaana, ei tientekään ihan lähellä, mutta kuitenkin. Vain kerran jätkä "karkasi" koipensa nostamaan eli ihan tyytyväinen saa olla. 
Hilmakin meni A-estettä muutamaan otteeseen sekä kepit. Neidilläkin on nykyisin aika hyvä draivi tuossa tekemisessä, kun vaan saisi sen vielä tykkäämään hyppäämisestä.
Agsaamisen jälkeen otettiin vielä vähän tottista, mutta ei Taunolla enää kauheesti paukkuja riittänyt. Onnistunut paikallaanmakuu Edyn kanssa, mutta ahnehdin ja odotin liian kauan. Muutama sivulle tulo ja muutama harjoitus liikkeestä seisomista. Ensikerralla vähemmän ahneena ja ehkä ei ihan agsan päälle.
Lopuksi suunnattiin vielä juoksuttamaan koiria metsään ja Tauno sai käydä uida pulahtamassakin metsälammessa.
Hyvin saatiin energiat purettua.

Tiistaina suunnattiin sitten hellettä uhmaten juoksemaan  ja uimaan Maisa kääkän kanssa.  Veden äärellä oli koirien hyvä kirmailla helteestä huolimatta ja Hilmaa lukuunottamatta koirat nauttivatkin vedestä täysillä.




Tauno oli Maisaa kohtaan todellinen herrasmies. Tarkkaan seuraili neidin liikkeitä, mutta ei ahdistellut ja sopivasti leikitti.



Pysäytetty ravistus, huulikin matkalla ylöspäin =D


Papalla oli intoa ja energiaa ihan hirmuisesti. Ihana saada seurata sen elämäniloa edelleen.




Tauno onneksi seuraa Rikun jalanjäljissä tuossa veteen suhtautumisessa.











Hilma seuraili vesileikkejä tyypilliseen tapaansa sivusta, muuten kyllä sai sitten neitikin juostakseen.









Ainiin, jos postauksissa ei meinaa kuvat näkyä tai niistä osa näyttää puuttuvan niin päivittäkää sivu uudestaan kerran tai pari. Tuolla tavalla oon itse saanut puuttuvat kuvat näkyviin, syytä en ongelmaan tiedä tai sit vika vaan mulla/mun selaimella ilmenevä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti