24.11.2013

Kääkät on the road ja uutisia


Perjantaina isäntä lähti töistä aikaisemmin ja teki kunnon lenkin nuorison kanssa. Tämän jälkeen hypättiin autoon ja lähdetiin huristelemaan kohti Turkua. Pari kertaa matkalla pysähdytiin huoloasemille ja koirat pääsivät jaloittelemaan, mutta muuten matka oli semmoinen reilun 7 tunnin tiukka projekti.
Minä ihan ite ton hotellin varasin, Turun ydinkeskustasta perjantaina pikkujouluaikaan ja saapumisaikahan tosiaan oli siinä puolenyön kiepettä. Oli vähän hassu olo talutella koiria siellä baarikansan seassa etsien jonkinlaista pusikkoa, että saisivat tehtyä tarpeensa. Perjantai iltana löydettiinkin sitä nurmea tosiaan vaan sellainen noin 2 metrin kaistale, jota sitten kuljettiin edestakas. Hilmakin onneksi lopulta suostui asiansa hoitamaan humalaisten huutaessa. Noh, ensikerralla ehkä mietin tuon hotellin kanssa vähän tarkemmin, jos koirien kanssa tulee hotelleissa majoituttua ja hotelliin saapuminen menee yöhön saakka viikonloppuna. Valmiiksi olisi voinut myös katsoa mistä sitä jonkinsortin puistoa löytyy, ette yöllä silmät ristissä olisi tarvinnut hortoilla. Hotelli oli sinällään ok, vaikka ulkoa äänet kovast sisälle kantautuivatkin.

Koirilla oli kylmälaukussa mukana lihaisat ilta-ateriat ja nehän maistui.


Muuten koirat ottivat ilon irti hotelliin majoittumisesta, reissaamisesta ja muusta oheistoiminnasta. Hissillä kulkemiset, iso kaupunkikeskusta ja pitkät automatkat eivät tuottaneet näille koiruuksille mitään ongelmia.







Lauantaina aamulenkillä löysin sitä puistoaluetta vähän enemmän, eli maalaiskääkät Aurajoen rannalla aamulenkillä.




Käytiin itsekkin aamupalalla ja sen aikaa koirat viettivät hotellihuoneessa kahdestaan luita syöden, vähän oli Tauno jemmannut meidän tuloonkin saakka luuta.


Sitten päästäänkin reissumme pointtiin, johon (yllätys yllätys) liittyvät kääpiöpinserit ja eräät Turkulaiset kasvattajat, eli kennel Pinserella`s. Olen Pinserella`s pentua miettinyt jo joskus vuosia sitten ja nyt otin sitten yhteyttä tuossa loppukesästä Turun suuntaan toivoen alla esitellyn yhdistelmän toteutuvan vielä uusintana. Molempien koirien ulkomuoto ja sukutaulu miellyttävät ja pentueen isää olen katsellut sillä silmällä jo pidemmän aikaa.
 Käytiin siis tapaamassa kasvattajia sekä kasvatteja ihan kunnolla. Mukavia ja avoimia koiria nähtiinkin sitten ihan reilu määrä sekä tietysti pentueen emä ja isä.

Treffit olivat kasvattajan yrityksen tiloissa, jossa sitten tapaamisen jälkeen otettiin vielä osaa Pinserellas pikkujouluihin.
Odotellessa käpyteltiin, kuvaltiin ja treenailtiin.



Taunolle reissutreeninä seuraamista.


Perusasentoa.


Pari luoksetuloa, huomatkaa vauhti, jes. Vauhti tosin aiheuttaa edelleen sen, että koira joku pomppaa mun kohdalla tai sitten juoksee reilusti ohi palaten siitä sitten perusasentoon.


Ja nopeita maahanmenoja.


Hilmakin pääsi vähän aivojumpalle.
Seuraamista.


Perusasentoa.


Luoksetulo.


Ja maahanmenoja.


Jos kaikki siis menee hyvin ja tilauksessa oleva punainen urospentu syntyy meille muuttaa helmikuussa 2014 pentu tämmöisestä hienosta yhdistelmästä.



Kuvat; Kennel Pinserella`s.




















2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tuolta tulee meillekin seuraava kääkkäneiti :) Vielä ajankohta ja yhdistelmä auki, mutta niin on meidän omakotitalon hankinta vielä tarjousvaiheessa. -Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä valinta seuraavaksi kasvattajaksi, tai ainakin siltä minusta vaikuttaa =) Ajankohta tuli meillekkin vähän turhankin ajoissa, mutta yhdistelmä nyt ratkaisi sitten, että aika on. Odotan innolla mitä tuleman pitää ja jännitän kovasti syntyykö meidän napero.

      Poista