5.8.2012

Suomunkierto

Iitintiltun Riitan kanssa tehtiin perjantaina jo melkein perinteinen retki Patvinsuolle, Suomunkierrolle. Mukaan pääsivät ihmisten lisäksi meiltä Tauno sekä Hilma. Pappakoiraa en enää uskaltanut näin pitkälle kävelylle mukaan ottaa pumppuvian takia. Vielä viimekesänä pappa Suomunkierron kiersi oikein reippaasti. Lisäksi otin vierailevaksi tähdeksi myös Geisha-toverin, kun sekin vielä sattui olemaan Lieksassa lomailemassa. Riitan koirista mukana olivat Iiris (Iitintiltun Salarakas), Lyyli (CC Double dream) ja Helmi (Iitintiltun Karjalan helmi). Reissu oli todella mahtava, vaikka kyllä siinä hyytyivät itseltä jalat ja myös koirat. Reitin pituus on tosiaan tuo 15 km ja varmaanhan nuo koirat eestaas sinkoillessaan juoksee vähintään tuplat tommoisella retkellä.
Kaikista näistä retkellä otetuista kuvista kiitos kuuluu Riitalle!


Minä reippaana tyttönä aloitin vaelluksemme tällätavalla. Olin myös jostain (mahdollisesti tässä samassa rytäkässä) saanut niin paljon pihkaa hiuksiini, että pihkakohdat piti leikata pois. Retkeily on vaarallista!


Koirilla oli lysti. Juoksemista, uimista ja metsän tuoksujen nuuskuttelua riitti. Tuommoinen 6 kääpiöpinserin lauma on myös aika mukavan näköinen katseltava.



























Ja kyllä se makkara vaan maistuu ihan erilaiselta tuolla luonnossa notskilla paistettuna, kuin mitä omalla takapihalla grillattuna.



Mahtava reissu, ensi kesänä perinteitä vaalien uudestaan.
Loman aikana olisi vielä tarkoitus lähteä Riitan kanssa Hiidenportille, jos vaan ei mitään esteitä (tai kaatosadetta) meidän päivälle ilmene.

Illalla meininki oli aikalailla tämän näköistä, ei paljoa kääpiöpinserit riehuneet.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti