19.8.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 7

Maanantai Aamuruualla Maukas Sikamix (sianliha, sianluut, sian sisäelinseos,jäävuorisalaatti, kiinankaali,lehtisalaatti ja kurkku, pellavasiemenöljy ja rypsiöljy).
Iltaruualla broilerin sydäntä. Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Tiistai Aamuruualla Maukas Sikamix (sianliha, sianluut, sian sisäelinseos,jäävuorisalaatti, kiinankaali,lehtisalaatti ja kurkku, pellavasiemenöljy ja rypsiöljy).
Iltaruualla broilerin jauhelihaa, kananmunan valkuaista ja kuoria. Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Keskiviikko Aamuruualla naudan rustoluut.
Iltaruualla broilerin kivipiiraa, omatekoista kasvissosetta. Himalle ja Rikulle doggy-detox.

Torstai Aamuruualla broilerin siipiä.
Iltaruualla lammasta, omatekoista kasvissosetta.  Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Perjantai Aamuruualla broilerin kauloja.
Iltaruualla Hilmalle ja Taunolle lammasta, omatekoista kasvissosetta. Rikulle villisikaa.  Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Lauantai Aamuruualla naudan mahaa, omatekoista kasvissosetta.
Iltaruualla luumurske (Sian selkärankaa, sian- ja naudan rustoluita). Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Sunnuntai Aamuruualla naudan mahaa, omatekista kasvissosetta.
Iltaruualla luumurske (Sian selkärankaa, sian- ja naudan rustoluita), lohiöljyä. Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

3 kommenttia:

  1. Mie taas silmä kovana tiiraan barffipäivityksiä 8) Mietin vaan, millaisia määriä esim. naudan mahaa nää syö?

    Lueskelin vaan noita vanhempia päivityksiäkin ja huvitti hirmuisesti miten vähän nää syö (ei siis pahalla, näistä koirista kyllä näkee, että tarpeeksi saavat ruokaa ja ovat todella hyvässä kunnossa!! :) ) esim. jotain broilerin siipiä, Armashan (9kg/39cm) siis syö 5-8 kappaletta vähintään jos tarjolla on. :D Harmittaa niin vietävästi kun Arpppu ei noita mahoja/jauhelihoja suostu syömään, työ innostatte barffamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittelin pitkät pätkät vastauskommenttia ja laskelmiakin tein, mutta jotain tapahtui....=) Eli siis nuo määrät on tuolta alusta vähän muuttuneet, koska silloin vielä hain oikeita määriä. Yleensä siipiä menee tällähetkellä Rikulle 1-2, Hilmalle 1-2 ja Taunolle 2-3. Tarjoan aina toista siipeä, mutta joskus ottaavat jotkus eivät. Taunolle maistuu aina=) Mahan jaan yleensä silleen et 250 grammaa kolmelle siten et Riku saa vähiten ja Tauno eniten, Hilma siltä väliltä + lisänä kasvissose, öljyt, lisäravinteet. Olen mä niillä laskentakaavoillakin tarkastellut noita ja on ne sinnepäin, mutta koiraa seuraamalla miusta paras katsoa määrät. Tosin mitään siipiä tai yhtenä könttinä olevia kilotavaroita en erikseen punnitse. Yllättävän vähän tota raakaa menee siihen et ovat kylläisiä/saavat tarpeeksi ruokaa eli kyllä Armas rupeis varmaan lihomaan jos 8 siiven kerta-annoksia sais =D

    VastaaPoista
  3. Ja hitto jos tää kommentti hävii taas niin kerron sit huomenna treeneissä saman tarinan =)

    VastaaPoista