18.8.2012

Keskiviikon treenit

Keskiviikkona oli vuorossa taas agilitytreenit, sekä vetäjän että treenaajan roolissa siellä itse.
Postauksen kaikki kuvat; Siina. J 2012.

Jokainen koira sai käydä esteillä.

Hilman kanssa otettiin motivaatiopätkä eli puomi, putki ja aidat yhdessä hyppien. Se toimi ja homma jätettiin siihen, koska agilitystä ei Hilman lajia tule, mutta toki se voi aina mielenvirkistykseksi käydä esteillä. Tässä tilanteessa sitten voidaan keskittyä siihen, et homma ois hauskaa, ei niinkään siihen meneekö se teknisesti niin justiinsa.




Tauno meni putkea, kierteli aitojen siivekkeitä sekä suortti puomin. Ensin ohjasin varovasti pannasta puomille ja Tauno vähän ylösmenolla epäröi. Sain sen kuitekin houkuteltua ja toisen kirroksen Tauno meni jo ihan itsenäisesti sekä pysähtyi hienosti kontaktille palkkaa mutustelemaan. Vielä siitä agilitykoira tulee =)




Riku-papparainen sai kans agsata ja voi että sitä iloa.








Siinalla oli mukana meille myös pieni yllätys, nimittäin kääpiöpinserin pentu Pipsa 4 kk. Pipsa päässyt omistajansa valvovan silmän alta Siinan ja  brasilianterrieri Armaan mukaan tutustumaan kääkkäkavereihin ja treenimaailmaan.
Tauno tykkäsi kaverista valtavasti ja Hilmastakin penneli oli aika kiinnostava. Riku nyt katseli taas vähän siihen malliin et yöööök, pentubakteereita

Kivasti koko joukolla kuitenkin vapaana kirmailu porukassa sujui treenien lopuksi.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti