12.8.2012

Ekoissa jälkitreeneissä

Tänään tuli taas vietettyä metsässä aikamoinen tovi. Mukana olivat Tauno ja Hilma, pappakoira jäi kotiin herkuttelemaan puruluulla ja ottamaan unta kuulaan.

Tauno sai ajaa ekan oikein jälkensä ja hienostihan  se meni. Tein Taunon jäljen vielä itse. Ensin "makkararuutu" ja siitä sitten muutaman metrin mittainen jälki. Hienosti Tauno jäljen selvitti, toki välistä vähän haahuili, mutta liene vajaat 6 kk vanhalle ekakertalaiselle vallan normaalia.










Hilma ylitti odotukset ja jäljesti hienosti ensimmäistä kertaa toisen ihmisen tekemän jäljen ja ensimmäistä kertaa jäljen metsässä. Välipurkeille Hilma ei oikein malttanut pysähtyä, mutta se tuskin on vakavaa. Toisaalta Hilma ei hirveästi purkkja näyttänyt sinällään kaipaavan, koska vauhti oli reipas ja kerran neiti taisi käydä vähän jäljeltä sivussa koko matkan aikana. Jäljellä kuitenkin oli pituuttakin ensikertalaiselle ihan mukavasti.



Malttoi neiti sentään välillä purkin tsekata.....


Jälkihommien jälkeen Taunolle tehtiin vielä "mammanetsimis" harjoitus koirapillin kera. Moinen huilu pitää hommata itellekkin, voittaa karjumisen ja epätoivoisen itse viheltämisen kyllä.





Hilmalle tehtiin liikkuva maalimies harjoitus ja sieltähän se "ukko" sitten löytyi ja hännän vispauksesta ei meinannut tulla loppua.



Paljon tässä on itsellekkin opittavaa, mutta onneksi on ihmisiä jotka jaksavat neuvoa. Kiitos neuvoista ja kuvista siis Tuijalle jälleen kerran=)

Treenien lopuksi Hilma ja Tauno saivat vielä vähän jaloitella vapaina Niilo-valkkarin kanssa. Hilma sieti tämänkin ison kaverin yllättävän hyvin, ihanaa et tuokin puoli edistyy neidillä. Niilo oli fiksu nuorimies ja tajusi heti kunnioittaa neidin yksityisyyttä, sekin varmasti vaikutti asiaan.






Miltäs se tämmöinen vähän isompi kaveri näyttäis minun rinnalla? Päästäis näissä hommissa joskus ehkä kisaamaankin. Ainut ongelma, että kun Näppärä hetken päästä kuvan ottamisesta päätti lähteä liikkeelle ennen aikojaan minä jouduin keräämään voimiani parin metrin matkan ennenkuin sain herran pysäytettyä=) Taidamma siis pysytellä pienissä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti