11.8.2012

Perjantai illan treenailuja ja lauantain lenkkeilyjä

Perjantai iltana treenailtiin Nivassa.
Ohjelmassa oli monenmoista kivaa tekemistä ja koirillakin taisi olla melkoisen mukavaa.

Jokaiselle koiralle tehtiin ensin makkararuudut tai meidän tapauksessa maharuudut=) Hilmalle hommaa vaikeutettiin vielä sen verran, että toisesta ruudusta tehtiin lähtemään myös jälki. Hienosti Hilma järjesti ja muutkin ruudun selvittivät.

Hilma makkararuudussa.





Tauno makkararuudussa



Riku makkararuudussa






Välissä myös tottisteltiin. Tauno harjoitteli istumista, paikallaan oloa ja sivua.

Pappa-Rikun kanssa otettiin seuraamista, paikallaanoloja ja sen semmoista aivojumppatouhua.




Hilma ei tottistellut ollenkaan, ku se ei siitä niin välitä (osaa toki perusjutut, ettei ihan ole pellossa kasvanut) ja kun on nyt nuo kivat jutut haku ja jälki löydetty sille, niin laitetaan paukut niihin.

Luoksetuloharjoitukset tehtiin Hilmalle ja Taunolle häiriökoirien kanssa, hyvin meni molemmilla. Kuvassa Taunon lentävää luoksetuloa. Tässä harjoituksessa muut koirat olivat todella lähellä, mutta pikkumies tiesi mitä piti tehdä eikä haahuillut väärään suuntaan.


Treenailujen jälkeen piipahdettiin vielä rannalla juoksuttamassa koiria. Tauno oli ainut, joka sai juosta vapaana muiden kanssa. Hilma ja Riku sitten kävivät ihan hihnoissa nuuskuttelemassa rannan tuoksuja.



Tänään lauantaina koirat viettivät ihan lepopäivää, paitsi illasta sunnattiin montuille ja metsään juoksemaan, pääsivät Hilma ja Rikukin irroittelemaan. Pimeys meinasi joutua ja kuvatkin siksi melkoisen hämäriä, koska metsissä vallitsevan marjastusruuhkan vuoksi lähdettiin kotoa vasta klo 21.00. Ehdittiin kuitenkin mukavasti reilu tunti tarpoa ja tulihan siihen ihan uutta jännitystä tuohon metsälenkkeilyyn pimeän alkaessa laskeutua.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti