28.8.2012

Tauno mätsärissä

Tänään ei jatkettu hienosti alkanutta mätsäröinti uraa Taunon kanssa ihan samalla linjalla. Tauno sai siis sinisen nauhan ja ei sijoittunut enää BIS-kehässä.
Minä (seli seli) syytän tästä kehän tehokasta nameilla hajustamista (oltiin aika loppupäässä). Nenä painui kokoajan maahan ja ainakin BIS-kehän alussa Tauno löysi kehästä syötävää ja sen seurauksena sitten etsi sitä lisää kokoajan.
Kehän ulkopuolella sitten otettiin harjoituksia ennen ja jälkeen esiintymisien, ne menivät vallan malliikkaasti. Hyvä kokemus nuorelle miehelle kuitenkin. Riku ja Tauno pääsivät turisteiksi myös mukaan. Meinasin ekana et ilmoitan Hilmankin avoimeen luokkaan, mutta en sitten jaksanut, kun olisi niin hirmuisen pitkään jouduttu paikalla olemaan.












Aitatarpeet on nyt kaikki hankittuna, eli viikonloppuna laajenee tuo meidän koira-aitaus hienoihin mittoihin=) Ihanaa!

Hilman sterilointi aika on myös varattuna ja minua jännittää kauheasti. Torstaina 13.9.2012 Hilman juoksut ja valeraskaudet ovat lopullisesti taaksejäänyttä elämää. Leikkaus ja Hilman toipuminen minua kovasti jännittää, tarkoitus ois postausta sitten kehitellä tuosta et miten operaatio menee ja miten koira siitä paranee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti