19.8.2012

Torstai, perjantai ja lauantai

Torstaina vietettiin koko porukan lepopäivää eli ohjelmassa oli pissatuslenkkien lisäksi yksi tunnin hihnalenkki sekä omalla takapihalla ulkoilua ilman sen kummempia kommervenkkejä.


Perjantaina lähdettiin sitten vähän erilaisiin touhuihin. Ajoin auton koirineen parkkihalliin keskustassa ja Tauno kävi ensin kaupunkikävelyllä yksinään ja sitten Hilman kanssa. Kaupungilla oli perjantaina keskipäivällä todella paljon ihmisiä, mutta Taunolla oli vaan kivaa sekä yksin että Hilman kanssa.
Tämän jälkeen ajettiin Linnunlahdelle ja Rikun kanssa käytiin myös kävelyllä ihan kahdestaan. Otettiin hallittuja ohitustilanteita ja hyvin pappa yksinään ohitti isotkin koirat kontaktissa. Vielä kun saisi nuo kaikki kolme olemaan yhtäaikaa kontaktissa, kun koiria tulee vastaan. Taunon kanssa tehtiin kans lenkki kahdestaan ja otettiin myös kontaktiharjoituksia muiden koirien mennessä ohi ja koirapuiston ohi kulkiessa.
Tämän jälkeen koko lauma pääsi vielä koirapuistoon, jossa oli yllättäen taas porukkaa myös pienien puolella. Riku sai nuuskutella ja juoksennella yksinään ja Tauno & Hilma saivat seurustella koiratovereiden kanssa.
Tämän jälkeen käytiin vielä kyläilemässä emännän kaverilla.
Vaikka liikunta ei raskasta ollutkaan (paitsi tietysti Tauno rallasi puistossa aika tavalla) niin koiria on nukuttanut oikein makiasti kotiin tulosta lähtien.

Lauantaia suunnattin sitten Viekijärvelle päiväreissulle.
Koirilla oli ohjelmassa vapaana juoksemista ja hakuharjoituksia veljeni lasten kanssa. Veljentyttöni oli myös taas hankkinut koirille ihania lahjoja. Riku sai hienon paidan sekä uuden pallon. Pallon tosin omi Tauno heti kättelyssä.




Rikun hieno paita=)


Taunokin oli vallan viehtynyt, vaikka ei narttu olekkaan =D













Hakuharjoituksia veljeni lasten kanssa.


Vuoroaan odottavat....


Myös yksi mammanetsimis harjoitus tehtiin lopuksi, lapset päästivät kaikki koirat yhdessä minua etsimään. Tauno harhautui minun yläpuolelleni ja hetken aikaa sain jutella et kannattaisko kiertää tänne alas ennenkuin tajusi.


Sitten kuitenkin purkeilla molemmat. Pappakoira tuli pari minuuttia tämän jälkeen, liekkö juolahtanut mieleen juoksennellessa, että ainiin, se  mammakin piti etsiä.


Tauno Rikun uuden lelun kimpussa.












Muutamia luontokuviakin tuli rätkittyä ja siis ihan itse jopa tälläkertaa =)



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti