15.12.2013

Viikonloppu

Perjantaina töiden jälkeen otettiin vähän jouluisia kuvia koirista.
Joulukuva oheistuotoksineen päätyi myös jouluiseksi uudeksi banneriksi.

Tässä ensin nämä joulukuvan oheistuotokset.



Sitten perhepotretti.


Ja lopulta myös joulukuva, jonka myötä toivotellaan oikein mukavaa joulunodotusta kaikille blogin lukijoille ja tänne sattumalta eksyneille.


Kuvailujen jälkeen suunnattiin metäslenkille, jossa vierähtikin sitten melkein puolitoistatuntinen. Isäntä taas kiroili minun extremenreittejä, mutta oikein mukava lenkki tehtiin kuunvalossa pimeässä metsässä. Edelleenkin hehkutan ja toisaalta ihmettelen, että miksi niin monta vuotta on tullut tätä pimeyttä käytettyä "tekosyynä" siihen, ettei metsään muka ehtisi lenkille. Pyh ja pah, meillä metsälenkkeillään nykyisin ympäri vuoden eikä valonpuute pilaa kuin kuvasaldon!

Lauantaina kävin aamusta lyhyen hihnalenkin ja sitten suuntasin kohti pahinta painajaistani eli elämäni ensimmäistä viisaudenhampaan poistoa. Olen pakoillut tätä toimenpidettä melkein 10-vuotta ja hoitanut kipuilevat viisaudenhampaat särkylääkkeillä, mutta nyt hammaslääkäri väitti, että viisaudenhampaan vierushampaatkin ovat vaarassa mikäli tuota kyseistä yksilöä ei mun suusta revitä pois. RTG-kuvan perusteella kirurgi sanoi, että korkea aika on jo poistaa....myös kaksi muuta lähtevät alkuvuodesta tuolta suusta. Todella todella ikävä operaatio muutes.
Koirille lauantai oli siis aika pitkälle lepopäivä. Isäntä teki vähän pidemmän hihnalenkin, mutta sen lisäksi koirat saivat tyytyä lyhkäisiin aamu- ja iltakäpyttelyihin sekä takapihailuun.

Taunon lempipaikka, eteisen matolla kuuman patterin vieressä.


Ja vähän painia päivän ratoksi.



 Sunnuntaina piti jo vähän aktivoitua, mutta koetin kuitenkin ottaa lääkärin ohjeiden mukaan rauhallisesti. Aamusta takapihailua, palloleikkejä.


Sitten vähän myöhemmin uuden lelun testailua. Kyseessä on siis spring pole eli springi. Tilasin tämän vekottimen kokeeksi, vaikka en kovin suuresti uskonut näiden innostuvan. Kuitenkin yllättävästi molemmat lähtivät lelulla leikkimään, kun efektoin sen kaninkarvalla. Keli oli pikkuisen kylmä ja lumialusta huono, mutta näyttäisi siltä että säiden suosiessa tästä saatetaan saada ihan hyvä tapa purkaa koirien energiaa ja treenata lihaksia. Ei ihan terrierin "raivolla", mutta kuitenkin.









Ja iltapäivästä tehtiin vielä melkein puolentoistatunnin mittainen metsälenkki, tai no oltiin tuolla turvesuolla ja jäiden päällekkin uskaltauduttiin jo käpyttelemään. 














Agilitytreenit jätin varmuudenvuoksi väliin, kun siellä kuitenkin tulee juostua ja enemmän itseään rasitettua eli loppuilta otettiin sitten levon kannalta.


2 kommenttia:

  1. Onko nämä alimmaiset kuvat otetty jäältä? Meillä on kaksi kääkkää joista vanhin ei uskalla mennä jäälle ollenkaan. Toinen taas viipottaa mitä oudoimmis paikoissa :D Mistä ton springin olet hommannut? Voisi kokeilla meidänkin koirien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heip. Jäältä otettu juu. Tuo on tuollainen kosteikko alue, jossa kesällä käytän koiria uimassa. Vähän tuo vettä pelkäävä neiti ensin epäröi, että tohtiiko tuonne tulla, mutta sit kun huomas et ei täällä kastukkaan niin hyvin vipelteli sekin =)
      Jännä et pelkää jäätä....pelkääkö aina vai vain jos liukasta?

      Springi tosi helppo tehdä itsekkin, jos yhtään "kädentaitoja" ja viitseliäisyyttä, toisin kuin minulla =) Mutta tilattuakin saa, facebook viestinä voi laittaa tilausta/kyselyä tekijälle; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152028671974264&set=a.10150336094439264.359177.654389263&type=1&theater

      Poista