19.3.2012

Yhteiseloa

Riku on aina ollut luonteeltaan "yksinäinen susi", se ei kaipaa eikä tarvitse koirakaveria eikä koirakontakteja. Ihmiset riittävät.
Hilma kuitenkin tuli taloon tarkan harkinnan jälkeen,  koska Urholla ja Rikulla olleet ongelmat eivät mielestäni johtuneet Rikusta ja itse aloin kaivata papparaisen oheen kääkkää, jolla olisi vähän enemmän virtaa. Riku kuitenkin kotioloissa pääasiassa nukkuu syömisen lisäksi. Ullkoiluun on riittänyt virtaa, mutta tottahan se meno jo alkaa pidemmillä lenkeillä sitten lopussa hyytyä. Riku saakin mennä omaan tahtiinsa ja Hilman myötä minulla on silti lenkki ja leikkikaveri, vaikka Rikua ramasiskin enemmän. Rankemman liikunnan jälkeen Riku saa yleensä palautella yhden päivän ja silloin tehdään pidempi lenkki vain Hilman kanssa.

Alussa Riku suhtautui Hilmaan asenteella......."Ei tuota oo olemassa, ei tuota oo olemassa, ei tuota oo olemassa".

Vaikka Riku olis sitämieltä, että ei tuo Hilman meillle tulo ois ollu niin väliksi se kuitenkin sieti Hilmaa eikä turhia murissut sille. Hilman tullessa viereen nukkumaan, Riku vaihtoi paikkaa tai huokaisi syvään ja antoi Hilman ottaa vierihoitoa. Noin se menee vielä nytkin, ainut, että vierihoitoa Riku ehkä antaa jo hitusen helpommin.
Hilmalla oli suuri tarve samaistua Rikun kanssa ja näitä samassa asennossa lekottelu kuvia onkin sitten useita.

Rikulla ja Hilmalle ei oikeastaan tule riitaa muusta kuin ruuasta ja herkuista.
Riku söisi mieluusti kaiken, myös Hilman eväät. Luiden ja ruokien syömistä pitää siis sen verran kontrolloida, että pienempikin saa omansa rauhassa mutustella. Riku kun painaa 8 kiloa ja Hilma 4 kiloa on selvää, että Riku vetäisee samankokoisen puruluun huiviinsa puolet nopeammassa ajassa kuin Hilma. Tokihan Hilma on vähän joskus kokeillut, että pääsiskös tässä pomonksi pomon paikalle.....ja no, ei ole päässyt. Riku on hyvä  laumanjohtaja, ei turhista hätkähdä eikä turhaan toista kumuta, mutta pistää sitten ruotuun tarpeen tullen.

Hilman tulon myötä Rikulle tapahtui myös "se pahin" eli pallit lähti 10-vuotiaana. Riku suhtautui onneksi kaulurin pitoon ja muutenkin asiaan oikein rennosti, mainio vehje tuo pehmokauluri. En sitten tiedä liekkö se salaa Hilmalle katkera palliensa puolesta.


"Anna namiiiiii"


 Vaikka Riku onkin "munaton mies" Hilman ensimmäisten juoksujen aikaan pappaan tuli eloa, tosin Hilman mielestä sitä eloa olisi saanut tulla vielä huomattavasti enemmänkin. Kuvat puhukoot puolestaan.






Hilma kuitenkin kaipaisi kovasti omaa leikkikaveria (tämän takia Ulpu tuleekin taloon), koska Riku ei kertakaikkiaan leiki sen kanssa. Tokihan esim. Geisha kaveria nähdään usein, mutta ei se  korvaa sitä ihan ihka omaa kaveria.
Muuten Riku on Hilmalle älyttömän tärkeä. Hilma menee sinne minne Rikukin menee ja Rikun esimerkki johtaa kaikkea Hilman toimintaa.
Riku the kaihisilmän hämäränäkö on valitettavasti vaan sen verran heikentynyt, että joskus tulee iltaisin pimeällä vähän haukahdeltua myös ihmisille....tässä kohdassa Hilman ei tarvitsisi noudattaa Rikun esimerkkiä.

Alla vielä lisää yhteiseloa kuvin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti