13.3.2012

Hilman ja Rikun koiratoverit

Toisten koirien tapaaminen kuuluu vahvasti arkeemme, aina tilaisuuden tullen ulkoillaan koirakavereiden kanssa. Hilman paras kaveri on Päiksekiir Geisha, joka asustelee tässä aivan lähellä ja on ollut meillä hoidossakin muutamaan otteeseen.
Lisäksi sillointällöin nähdään kaverin suurta laumaa, johon kuuluvat Kääpiöpinserit Iitintiltun Ritari Retee "Esko", Crazy Cowboy`s No one Else "Elsa" sekä isommat kaverit labdadori Piki, Rotikka Essi sekä ajokoirat Hilla ja Halla.

Kennel Iitintiltun koirat ovat myös laumamme kavereita ja ainakin kerran kesässä (viimekesänä aloitettu perinne tosin vasta) pitää käydä porukalla Patvinsuolla Suomujärvi kiertämässä.

Kuten jo aiemmin on tullut mainittua, Riku ei välitä koiraseurasta, mutta ei aiemmin ainakaan pistänyt sitä pahakseenkaan.
Isommassa porukassa Riku ei enää sydänvian toteamisen jälkeen ole oikein viihtynyt, varmaan tuntee jäävänsä jotenkin alakynteen jo. Hilma taas vähän pelkää isompia lajitovereitaan, mutta tapaamme niitäkin aina tilaisuuden tullen, että kyky toimia isompienkin kavereiden kanssa pysyisi yllä.Näissä tapauksissa suosimme vain tuttuja koiria.
Pienten ja erityisesti toisten Kääpiöpinsereiden kanssa leikki Hilmalta kuitenkin sujuu. Tässä pieni pintaraapaisu koiratovereista;

Päiksekiir Geisha oli meillä hoidossa joulun aikaan, tässä poseeraa lauma.




 Hilma, Esko ja Elsa keväthangilla 2012


Hilma ja Esko

Hilma ja ystäväni ihana rotikkapoika Jimo kesällä 2010


Riku, Hilma ja Geisha soramontulla.


Hilman ja Geishan painia syksyltä 2011


Hilma ja Iitintiltun Salarakas eli Iiris (Kuvista kiitos Riitalle)



 Riku, Hilma ja Geisha meidän takapihalla syyskesällä 2011.


 Geisha, Riku ja Hilma metäslenkillä syksyllä 2011


Hilman ja Geishan vauhdinhurmaa.


 Rikun ja Geishan suhde meinasi alkaa aika huonosti=)


Geisha pitää tällähetkellä Rikua aivan jumalasta seuraavana, aina pitää mielistellä, mut ei se vaan lämpene=)
Pappa saakin tuntea arvonsa, kuhan ei liikaa nuorisolle rähjää.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti