28.3.2012

Taidetta ja muotia =)

Rikulla on aina ollut jokin ihmeellinen kyky, se saa ihmiset pitämään itsestään. Sellaisetkin ihmiset siis, jotka nyt eivät niin  kamalasti koirista välitä. Riku on hurmannut useita ja tuloksena lähipiiriin on tullut ainakin yksi kääpiöpinseri ja olisi varmaan toinenkin, elleivät allergiat olisi esteenä.

Rikulla oli siis ennen sairastumistaan duuni, lainakoira. Riku oli usein lainassa tässä nykyisin kääpiöpinserillä varustetussa perheessä ja välillä se on heittänyt keikkaa myös veljeni perheessä. Heillä tehdään järjestelyt, että Rikun olo siellä mahdollistuu. Koira selvästi nauttii olostaan ja erityisesti siellä nauttii Rikun lainaaja, veljentyttöni. Sairastumisen myötä Rikun lainailu ei nyt enää oikein ole mahdollista, kun vointi voi kuitenkin huonontua nopeastikkin.
Alla kuvasaldoa veljentyttöni Riku taiteesta ja Rikun viime syyslomaisesta vierailusta hänen koiranaan.

Muutamia piirrustuksia olen laittanut seinälle.


Hama-Hilma saatiin joulukortin mukana.


Tämä Riku on taiteiltu piirtotabletilla.


Viimesyksynä koulujen syysloman aikaan Riku oli viimeistä kertaa kokonaisella lainaviikollaan.
Kuvasaldoa silloiselta reissulta, kiitokset kuvista ottajalle.





Rikulle oli rakenneltu myös oma agilityrata.




Veljentyttöni on myös kova neulomaan ja Riku onkin saanut useita asuja lahjaksi.

Frakki



Villapaita



Joulurusetti


Tämä allaoleva uusin villapaita on kuulemma neulottu Ulpulle ensivillapuseroksi, mutta menee Hilmallekkin, joten Hilma vähän lainaa ja on nyt mallina sitten.


Riku taas osoitti mitä mieltä se on tämmöisestä turhasta pukemisesta ja kuvien nappailusta.





Tietysti "Riku fanit" ovat ostaneet suuren kasan leluja ja herkkuja koirille. Koirat ovat kovasti tyytyväisiä ja iloisia kaikista näistä saamistaan lahjoista.
Olen todella ylpeä Rikusta ja siitä, miten monia ilon hetkiä se on antanut minun läheisilleni ja miten monta sydäntä se on valloittanut omalaatuisella persoonallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti