1.6.2014

Agilitykisat ja ulkoilua sunnuntaina

Tänään sunnuntaina käytiin Taunon kanssa kahden startin verran kisailemassa JOA:n agilitykisoissa.

Ensimmäisellä radalla ohjasin ihan surkeasti, jotenkin edellisen kerran huippusuoriutuminen toi minulle kauhean jännityksen. Sekosin myös radalla suunnista ja rupesin siinä rytäkässä jostain syystä taputtamaan =D Vitsi, nyt jo melkein naurattaa. Sekaisin koko ohjaaja. Sitä en tiedä miksi koira ei hypännyt rengasta ja teki kieltoja esteillä, jotka normaalisti ihan varmoja. Seurasiko se liikaa kättä (olen palkannut ehkä vähän turhan paljon kädestä viimeaikoina) vai mikä ihme sitä vaivasi? Rengas on aina ollut pomminvarma este Taunolle. Virettä ja vauhtiahan koirassa oli ja mitkä kepit se tekikään eli selittämättömiksi jää koiran mielenliikkeet ja eniten vikaa oli ehdottomasti ohjaajassa.

Video tässä.


Toinen rata oli aivan nappisuoritus, mutta MIKSI minä en tajunut varoa A-esteen vetovoimaa. Varmaan osittain vaikutti se, että edellisellä radalla A-esteelle koiraa piti vähän patistella ja muutenkin Tauno treeneissä todella harvoin virittyy siinä määrin, että suorittaisi vikaesteitä. Tuo on iso haaste Taunon kanssa treenatessa, että missään treeniolosuhteissa en saa sitä noin virittyneeksi ja vauhdikkaaksi kuin kisoissa. 

Video tässä.


Voin kyllä rehellisesti tunnustaa, että niin paljon on tässä vi*****nut, ettei veri ole meinannut kiertää. Minulle ois jotenkin helpompaa jos koira mogaa (voiko se ees mogata, kun kaikkihan lähtee ohjauksesta), mutta kun mogaan itse niin se on vaikia paikka. Ja kun se oli vielä niin pienestä kiinni. Jos olisin tajunnut varoa A-estettä tai ehtinyt reagoida ajoissa niin se ois ollut nopea nolla, nyt vaan HYL.
Mutta ei se auta, seuraavia skapoja odotellessa.

Illalla käytiin vielä puolitoistatuntinen lenkkeilemässä vapaina.




























Laumaposeerauskin saatiin otettua.

Ilmeellä


Ja sitten ihan asiallisesti.


Loppuun vielä Upin 8 kk poseeraus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti