19.6.2014

Ensimmäinen lomaviikko; Lenkkeilyä, treeniä ja hoitokoirailua

Maanantain sain aloitella rauhassa ihmetellen ja kahvia juoden, kun se on näet loma. 
Iltapäivällä suunnattiin täydentämään koirien ruokavarastoja Lemmikkiruoka Tessuun ja samalla lenkkeiltiin Susannan ja Rollen kanssa tunnin lenkki Hammaslahden metsäreiteillä. 






Kotimatkalla käytiin vielä lisätäydennystä sekä pari uutta huomioliiviä Sohvin valinnasta.
Nyt on pakastimessa taas evästä vaikka muille jakaa ja Hilma & Upi näkyvät hyvin metsässä juostessaan.


Iltasella aktivoiduin vielä 1,5 tunnin lenkille koirat flekseissä kirmaten. Mentiin sellaisia reittejä ettei vastaantulijoita ollut, muuten en noissa per*****n keksinnöissä kyllä kolmen kanssa lähde mihinkään. Mukavasti ne kuitenkin antavat liikkumatilaa koirille silloin, kun ei tarvitse mennä niin justiinsa nätisti.

Tiistaina kesälomakelin ei aivan voinut kehua olevan kohdallaan, kun lämmintä oli vaan 7 astetta ja tuuli puhalteli siihen malliin, että lentoon meinasi ulkona lähteä. Aamulenkkinä tunti vapaana tuulen tuiverruksesta huolimatta.






Sitten iltapäivällä saatiin vieraita, kun Santtu saapui tutustumaan huomisen ja torstain päivähoitopaikkaan. Pieni käpyttely ensin porukassa, sitten takapihalle ja lopulta sisään. Hienosti pojat Santtua leikittivät ja Hilmakin kävi vähän tutkailemassa, että mikäs korvaeläin se tämä on. Hilma täytyy pitää turvaetäisyydellä Santusta, mutta muiden kanssa ei Santun hoidossaolopäivinä tulle mitään ongelmaa.





Iltasella käytiin vielä vähän tokoilemassa. Taunolle luoksetulon stoppia, seuraamista, pari normaalia luoksetuloa, kapulan nostamista ja jäävät.
Upille jääviä, seuraamista ja luoksetuloja. Hienosti pojat toimi, vaikka taustalla oli melkoisen aktiivinen päivä. Hilma kävi kans vähän seuraamista tekemässä muodon vuoksi.

Keskiviikko aamuna sitten Santtu saapui meille päivähoitoon jo kahdeksalta aamulla. Taas pieni käpyttely ja sitten takapihalle rallaamaan. Hilmakin päätti, että Santtu on vaaraton ja pystyi jopa pystypainia vähän Santun kanssa ottamaan. 





Päivä sujui takapihalla hengaillen ja koirien touhuja katsellen. Sisällä rauhoituttiin välistä lepäilemään ja mie sain jopa tehtyä vähän kotihommiakin lapsenvahtihommien ohessa.










Laumastani olen kyllä ylpeä, koska jälleen kerran tuli todettua, että koiravieras on meille tervetullut.

Torstaina santtu saapui hoitpäivään numero 2 ja jälleen päivä meni oikein kivasti. Tauno leikitti aamusta, mutta loppupäivä jäi sitten Upin huoleksi. Välistä lepäiltiin ja rauhoituttiin sisällä, että taas jaksettiin ulkona riekkua.








Iltasella käytiin vielä vähän tokoilemassa ja hyvin pojilla riitti energia vielä treenaamiseenkin.
Upin kanssa tehtiin paikkamakuu kohtuullisessa häiriössä, seuraamista ja jääviä. Naksuttelin nopeita maahanmenoja pikkumiehelle ja hyvin alkoi vauhia hommaan löytyä. Lisäksi tehtiin hyppyä ja hyvin sekin sujui, vaikka toki hyppäämään lähteminen vielä vaatii lisämotivaatiota. Esteen taakse seisomaan asettuminen sujuu melkoisen kivasti kyllä. Loppuun vielä pari luoksetuloa.
Tauno teki sitten jääviä, hyppyä, seuraamista ja vähän kapulan nostoja sekä yhden luoksetulon. Hienosti meni, ei voi valittaa, vaikka välistä kyllä tuntuu, että Upi on kokeissa ennen Taunoa.

Huomenna sitten juhannuksen vietoon maalle.

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE LUKIJOILLE JA BLOGIIN EKSYVILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti