18.2.2014

Kuvarikasta alkuviikkoa

Maanantaina mä psyykkasin itseeni työpäivän ajan, että lähden ajoissa töiden jälkeen canicrossing lenkille Hilman & Taunon kanssa, että isäntä ehtii sen aikaa hengailla Upin kaa kotosalla. Isäntä käytti koirat pienellä tarpeiden teko lenkille mun kerätessä itseäni liikkelle ja niin me sit mentiin. Pistin SportTrackerin  puhelimeen päälle et nään vähän suuntaviivoja miten pitkä tuo mun uusi "vakiolenkki" on ja sehän oli aivan säälittävän lyhyt. Ajattelin et wow, sehän meni kivuttomasti ja puhelimeen vilkaisu kertoi et vasta säälittävät 3 km menty. Eikun lisälenkkiä ja lopulta lenkin saldo oli vallan mukava. Aika 40 min, matka 5,7 km ja keskinpeus 8,8 km tunnissa. Kyllä meillä nyt kunnot kohoaa, kun kaivettiin (ja säät sallivat) tämä huippuharraste talviunilta. Emännällä ehkä vilkkuu myös vähän mielessä ensitalvelle haaveiltu Thaimaan matka ja bikinit =)

Väsynyttä sakkia lenkin päälle.



Ja vähän pirteempi Upi. 


Illasta vähän kuvailin porukkaa (ja Upille treenattiin malttia).



Tältä homma kuitenkin pääasiassa näytti.



Illalla Upi vielä vähän poseerasi.
Ikää pikkumiehellä tosiaan tässä 4,5 kk ja korkeutta 28 cm.
Kyllä mun silmää hivelee, vaikka itse kehunkin.


Tiistaina ohjelmassa oli pikkulenkit aamusellaisen lisäksi ja sitten Hilman & Taunon hieronta osa kaksi. Tauno suhtautuu hierontaan aivan mahtavasti, rennosti vaan röllöttää ja silmätkin pistää välillä kiinni.


Hilman touhu vähän levottomampaa ja fyssarin mukaan neiti on "ikijumissa" eli säännöllistä hierontaa ja jumpaa suositteli. Taunon lihakset tulivat tällä hieronnalla kuntoon, mutta jatkossa koetan varailla noita ylläpitohierontoja sillekkin sillointällöin. Jonkinnäköistä jumppavälinettä Hilmalle pitäisi saada hankittua, semmoisen tasapainolättyrän avulla tehtäviä jumppaliikkeitä fyssari esitteli. Hyvää sillä treenaaminen tekee tietysti Taunolle ja Upillekkin. 
Upi ilmestyi tiistaina myös koiraNettin; KLIK!
Toivottavasti tuon sivun saisi täyttää hyvillä näyttely ja harrastustuloksilla sitten aikanaan.
Upi oli hieronnan aikaan isännän kanssa liikenteessä. Ekaa kertaa valjaissa ja turvavyössä matkustamista isännän autossa, kyläilyä isännän kaverin työpaikalla sekä toisen kaverin kotona. Pikkumies sai uusia kokemuksia vallan vaivattomasti sekä vieroitushoitoa emännästä ja laumasta.
Iltaruuaksi tätini miehen lahjoittamia hirvenluita.....ja Hilma "poloiselle" sitten haimapotilaan safkaa. Hirven luut olivat suurensuuri herkku, kuvissa syönti jo loppusuoralla.



Ennen iltakäpyttelyä vielä pienet treenisessiot Upille ja Taunolle. Upille perusasentoa ja käännöksiä perusasennossa sekä istu-maahan-seiso jumppaa.





Ja Taunolle kapulan nostamista, sujui muuten hyvin sekä istu-maahan-seiso jumppailua.



Touhukkaat kaksi päivää takana, huhhuijaa. Huominen pitäisi vielä tehdä töitä, sitten pari vapaata viikonlopun lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti