9.2.2014

Viikonloppua

Perjantaina tuntui siltä, että flunssa yrittää hiipiä minuun, joten koetin lepäillä ja koirat saivat tyytyä aamu + iltalenkkeihin sekä takapihaan. Upin kanssa kävin päivällä privaattilenkillä kahdestaan ja sisällä toki leikittiin.


Lauantaina suunnattiin hyvissä ajoin ulkoilemaa koirien kanssa. 
Hilma ja Tauno pääsivät lämppäyksen jälkeen taakkalenkille, Upi joutui totuttelemaan autossa yksin odotteluun. Hilmalle painoa 500 grammaa ja Taunolle kilo. Kevysti kulki kummallakin. Kauhean pitkää matkaa ei menty, kun taakkailut olleet niin epäsäännöllisiä. Tarkoitus olisi saada pidettyä homma vähän säännöllisempänä jatkossa.






Sitten täyttä ravia vapaana.


















Ulkoilureissulla meni aikaa melkein pari tuntia eli käytännössä loppuillan meillä oli aika rauhallista sakkia. Lenkin jälkeen saatiin minun lapsuudenystävä vieraaksi ja toki koirilla oli tärkeää seurustelua myös ohjelmassa. 
Sunnuntaina vietettiin aikapitkälle laiskaa päivää pikkulenkin ja takapihan voimin agilitytreeneihin saakka. Taunolle vallan mukavaa ratapätkää, mutta hitusen kyyryssä kulkevan ja vähän hitaan koiran kanssa jouduin kirmailemaan. Tauno jäi myös venyttelemään kesken radan, joten varmaan nyt joku lihas vähän jumissa eilisen taakkalenkin seurauksena. Treeni jäi siis aika lyhyeksi. Onneksi uusi fysioterapia aika edellisen peruuntuneen tilalle on tiistaina, vaikka voihan olla, että huomenna koira jo ihan kunnossa. Treenin jälkeen Hilma teki pienen taakavetolenkin, suurin osa matkasta 500 gramman painolla ja sitten jonkinmatkaa kilolla. Koko lauman kanssa käytiin sitten vielä puolisentuntia jäällä kävelemässä, Hilma ja Tauno flekseissä ja Upi vapaana kirmaten. 

Minulla on edessä ruhtinaalliset kolme talvilomapäivää. Huomenna Upi saa viimeisen rokotuksensa ja lihoja pitäisi hakea koirille. Tiistaina hieronta illasta. Muuten pitäisi tietysti ulkoilla ja muuten koirien kanssa touhuilla. Jos Taunon näyttää OK:lta niin canicrossing lenkillekkin tekisi mieli, mutta katsotaan huomenna vaikuttaako lihasjumi kiusaavan. Yöksi voisi laittaa Taunon BOT takin sisään hautumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti