16.4.2014

Arkea alkuviikko ja huomenna pääsiäislomalle

Maanantai oli semmonen klassinen "mikään ei onnistu" -maanantai. Aamulenkki nyt meni ihan ok, mutta työpäivän aikana Upi oli syönyt reiän bilteman koiranpetiin (sen verran pienen onneksi, että neulalla ja langalla sai korjattua), canicrossing lenkki meni aivan penkin alle enkä enää sitte oikeastaan uskaltanut kauheasti muuta tehdäkkän. Saatiin me nyt muutama kilometri ravattua. Taunolla oli hirveästi hajuja tienpenkalla ja sitten kun vähän minulla alkoi pinna kiristyä Hilma herkkiksenä panikoitua et aaaaapuaaaaa, nyt täällä tapahtuu varmana jotain kamalaa. Sitten koetin kerätä itteni ja vaihtaa positiivista vaihdetta silmää. Onnistuihan se ja sitten mentiinkin loppumatka ihan rauhassa, kunnes minä sitten tuossa kotikadun risteyksessä sotkeuduin omiin jalkoihini ja vedin turvalleni. Miten mä en pysy pystyssä enää ollenkaan, viimeksi viimeviikolla kaaduin lenkillä? Uskomatonta =D Koirat ei onneksi emännän äkkipysäyksestä ottaneen pulttia ja urhoollisesti nilkutin vielä juosten kotiovelle, että ei nyt jää päällimmäiseksi fiilikseksi se mun kaatuminen ja kiroilu.
Pari lenkin jälkeistä hepulikuvaa, Taunon hepulitkin tosin oli aika laimeat.



Iltatreenit sentään vähän kohottivat tunnelmaa.
Upille otettiin 2 on 2 off:ia tasapainotyynyn kanssa. Pikkusen vielä hakee, mutta kyllä se jo tajuaa, et naksautus tulee siitä kun takajalat on tyynyn päällä ja etujalat maassa. Lisäksi kapulan kanssa touhuja, muutaman kerran ne leuat taas aukes kapulan ympärille, mutta hitto kun sitä pitää olla niin hidas tuon palkkauksen kanssa. Lisäksi perusasenossa pyörimistä, maahan menoja, muutama paikkaharjoitus ja leikkiä patukalla. 
Taunolle sitten kapulan nostoja ja wow, se meni niin hienosti. Isäntä kuvas videon TAAS väärinpäin, mutta onneksi kuvakulma sellainen, että tämän nyt viitsi sentään julkaista. Jos joku tietää näppärän ohjelman videoiden kääntämiseen niin semmoiselle olisi tässä taloudessa käyttöä ihan reilusti? 


Tiistaina sitten suunnattiin mualle kyläilemään ja moikkaamaan Olga faaraokoiraa. Olga oli valloittava ja reipas pinkkinenäinen söpöläinen. Upin mielestä aika jännä tapaus ja Taunon & Hilman mielestä oikeastaan aika näkymätön tapaus. 
Puolitoistatuntia metsässä ja montuilla.













Lopuksi Tauno vielä päätti kokeilla et tarviiko sitä käskyä totella, kun kotiinlähtö koittaa ja porukka venailee autolla. Hypättiin autoon ja hurautettiin montun toisellelaidalle karkuun......taustapeilissä näkyi erittäin kovaa vauhtia kiitävä kääkkä ja minä painoin vaan kaasua. Heh hee. Hyvin nöyrästi köpötteli jätkä sitten luokse. Kiire ei kuitenkaan tässäkään vaiheessa ollut, että mitenkäpä tuota opetat ainakaan tämmösellä "mamma karkkaa" -tekniikalla.

Keskiviikon missio oli siivota koti oikein perusteellisesti, käydä kaupassa ja hoitaa kaikki "pakolliset" pois alta ennenkuin pääsiäisloma pyörähtää torstaina käyntiin klo 12.00. Koirat viettivät paljon aikaa takapihalla, kun aurinko paistoi niin lämpimäsi. Lisäksi tehtiin vaan pieni päivälenkki aamu- ja iltasellaisten lisäksi eikä sen kummempia. Aktiivinen pääsiäisloma tulossa koirillekkin, joten lepo tuskin tuli pahaan saumaan. Sunnuntain agilitykisatkin jo vähän jännittää. 




1 kommentti:

  1. Jos sulla on Mac käytössä, niin ainakin iMoviella saa näppärästi tuunattua videopätkiä. :)

    VastaaPoista