29.4.2012

Uudet jutut ja vanhat kuvat

Tänään kuvitetaankin vanhoilla kuvilla, koska kamera unohdettiin lahjakkaasti aamusella kotiin.
 


Tänään kyläiltiin Lieksan suunalla ja Tauno sai roppakaupalla taas uusia kokemuksia.
Veljeni perheen luona Tauno tapasi monta uutta ihmistä ja kohtasi kaikki reippaasti häntä heiluen. Tykkään tosi paljon tuosta Taunon rohkeasta ja reippaasta luonteesta.

Tauno kyläili myös isännän perheen luona, siellä oli hoidossa ystävämme Geisha-kääpiöpinseri ja vauhtia riitti. Taunon ja Geishan leikkikin sujui jo vallan mallikkaasti. Pieni metsälenkkikin tehtiin ja kaikki 4 kääpiöpinseriä saivat juoksennella keskenään metsässä.

Myöskin emännän vanhemmille Taunoa käytiin näyttämässä, siellä jo väsytti niin kovasti, että ei oikein jaksanut riehuakkaan. No eipähän näyttänyt kaikkia koiruuksiaan heti ekalla visiitillä=)


Kotiin tultuamme on kaikkia kolmea vähän ramassut, toki ruoka maistui ja takapihalla vähän pallolla leikittiin. Huomenna sitten taas uudet kujeet. Emäntä onkin lomalla perjantaihin asti eli koirilla vähän normaaliarjesta poikkeava viikko edessä. Rikukin onneksi on ollut oma reipas itsensä eilen ja tänään, joten voimme varmaan taas hetkeksi huokaista papparaisen voinnin osalta. Ihanaa=)

Alla olevissa kuvissa Hilma Joensuun näyttelyissä viime elokuussa. Kuvista kiitos Riitalle.



Soile Bisterin tarkassa syynissä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti