17.4.2012

Tiistain toimet

Tänään Taunolla kävi useita vieraita. Tämä olikin ihan hyvä juttu, sillä ulkona on satanut räntää sekä vettä ja tuullut kylmästi. Taunoa sää nyt ei kyllä niin kamalasti ole näyttänyt haittavaan, aamukävelyllä se oli mukana ja hienosti kulki muiden mukana. Muuten on ulkoiltu lähinnä takapihalla koko lauman  kanssa, kun kukaan nauti tuolla sateessa rämpimisestä.

Riitta kävi kyläilemässä ja Taunoa morjestamassa. Riitalla oli mukaan myös kamera ja kunnon putki, eli saatiin todella hienoja otoksia Taunosta.

Tauno otti mojovat päiväunet ennen Riitan tuloa ja virtaa sitten riittikin ihan kunnolla.
Ensin kirmailtiin, tutkittiin ja kiipeiltiin takapihalla.















Ja sitten vähän kokeiltiin poseerata sisällä.





Seurustelun, ulkoilun ja poseeraamisen jälkeen tuli sitten se väsy. Yllättäen teenjuontimme aikaan koirahuoneeseen oli muodostunut tämmöinen asetelma. Riku the mä en ainakaan pentua ota viereen -papparainen oli ilmeisesti pehmennyt.


Missäpä se olisikaan turvallisempaa nukkua, kuin tuon harmaan takapuolen vieressä.=)


Näiden torkkujen jälkeen sitten otettiin uutta vierasta putkeen ja Tauno tapasi Geishan. Geisha ei oikein ensin tajunnut mikä Tauno on ja meinasi leikkiä vähän liiankin rajusti. Riku ja Hilma suljettiin hetkeksi koirahuoneeseen, tilanne rauhoiteltiin ja niin Geishallakin välähti, että täähän on pentu.







Yksinoloa Tauno on harjoitellut pienissä pätkissä jokapäivä, huomenna sitten alkaa silläkin arki, kun emäntä menee töihin. Isäntä käy ruokkiksella puolittamassa koirien keskenäänolo päivän ja emäntä saa toivottavasti karattua töistä aikaisemmin. Aamupäivästä yksinoloa tulee siis noin 3 tuntia ja iltapäivästä 2-4 tuntia. Eiköhän pienelle koiralle tuo ole ihan sopiva jaksotus näin alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti