23.4.2012

Tauno tutustuu

Tänään lähdettiin tutustumaan maailmaan Taunon kanssa ihan kahdestaan. Tauno pääsi tapaamaan siskopuoltaan Elsaa (Crazy Cowboy`s No One Else), Eskoa (Iitintiltun Ritari Retee), ajokoiria Hillaa&Hallaa sekä rotikka Essiä ja labbis Pikiä.
 







Taunoa ei ollenkaan ujostuttanut Hillan ja Hallan tapaaminen. Muutkin isot koirat Tauno otti vastaan vallan lunkisti.








Positiivisia kokemuksia siis ammennettiin oikein roppakaupalla. Riku sydänvaivoineen ja Hilma juoksuineen joutuivat jäämään tänään kelkasta pois, muuten olisivat toki päässeet mukaan nuokin.

Riku-papparaiselle lisätään vielä sydänlääkitystä viimeisen kerran, sitten ei enää nostovaraa lääkkeissä ole. Olin tänään yhteydessä Rikun diagnosoineeseen ja hoitaneeseen eläinlääkäriin. Tiesinhän jo tuon, että nyt lääkitystä lisätään viimeistä kertaa, mutta piti se vielä kuulla asiantuntijan suusta. Perjantainahan jo olin päivystävään lekuriin yhteydessä asiasta, mutta halusin vielä puhua asiaan enemmän vihkiytyneen lääkärin kanssa. Vielä jos saataisiin pari-kolme lisäkuukautta edes, niin olisin oikein onnellinen. Riku kuitenkin rakastaa kevään hajuja ja alkukesän auringossa loikoilua. Odotamme ja toivomme siis kovasti, että Rikun vointi vielä nyt kohenisi.
 
Lisäyksenä vielä, että jaksoi sitä kotonakin illalla söpistellä.....



Ja painia....











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti