21.4.2012

Kuulumisia

Muutama päivä mennyt postailematta, työt alkoivat ja Tauno on tottunut hienosti yksin olemiseen. Aamupäivällä on ollut yksin noin 3 tuntia ja iltapäivällä saman ajan. Ei ongelmia eikä tuhoja.....ainakaan vielä noita jälkimmäisiä.

Kova poika Tauno on touhuamaan, ensin se tekee tätä;





Ja kun silmä hetkeksi välttää, niin sitä ollaankin tekemässä tätä;


Taunolla on tänään ollut vähän vatsa sekaisin. Pirteä ja iloinen on kuitenkin ollut. Canicuria sai ja riisi-piimä sekoitusta, jospa menisi nopeasti pöpö ohi. Liekkö sitten jotain ulkoa saanut suuhunsa vaiko muuten vain maha reagoi johonkin.






 Hilmalla ilmeisesti tiepöly käy silmiin ja rähmivät jonkinverran. Putsattu on nyt silmähuuhteella ja toivotaan helpottavan. Tietysit lekurille on sitten maanantaina suunnattava, jos ei helpota.

Rikulla on vointi ollut taas pari päivää huonompi, on levoton ja hakeutuu kokoajan ihmisen lähelle. Samallalailla sydän oireili myös maaliskuun alkupuolella, jolloin sitten edellisten lisäksi aloitettiin Vetmedin lääke. Silloin oireet sisälsivät myös läähättelyä, sitä ei onneksi nyt ole esiintynyt.
Nyt nostetaan pikkuisen Fortegorin annosta ja toivotaan sen auttavan, eläinlääkäriltä puhelimitse varmistin, että näin voi tehdä.

Että kaikilla on jotain vaivaa sitten ihan tasapauolisesti, näillä on tapana kaasaantua.

Riku nyt huolettaa eniten, kun jos lääkevastetta ei enää tule niin se on sitten papan menoa.

1 kommentti:

  1. Onpa ihana, reipas Tauno!:) T. myös kaksi kääkkää omistava lukija, joka kommentoi nyt ensimmäistä kertaa.

    VastaaPoista