1.6.2012

Yölenkki

Emäntä oli tänään työpäivän jälkeen hyvin hyvin väsynyt ja arveli, että tänään tehdään vaan pienet hihnelenkit ja huomenna juostaan metsässä sydämen kyllyydestä. Huomisen sään tarkastaminen kuitenkin muutti suunnitelmia (kaatosadetta luvattu lähes koko päiväksi) ja käytiin sitten metsälenkillä aikavälillä 21.30-23.00. Ei ollut muita liikenteessä=)








Taunon ja Rikun viettäessä aikaa juurakon päällä, Hilma löysi jotain oikein mielenkiintoista sen alta.



Naamaa ei saatu kunnolla kuvaan, mutta mielenkiintoinen näky neiti oli kaivauksiensa päättämisen jälkeen.



Reipas ulkoilija.







Otettiin pitkästä aikaa myös hakuharjoituksia vai pitäisiköhän meidän tapauksessa ennemminkin sanoa, että leikittiin piilosta. Isäntä jäi koirien kanssa odottelemaan ja mie juoksin piiloon. Eka menin ihan lähelle ja Taunokin laitettiin Hilman ja Rikun kanssa etsimään. Toisella kierroksella juoksin jo aika etäs ja piilouduin. Isäntä oli päästänyt Hilman vapaaksi, mutta neiti oli ähtenyt huitelemaan minun etsimisen sijasta jonkin hajun perään. Isäntä oli arvellut, ettei se enää lähde minua etsimään ja päästi Rikun ja Taunonkin irti. Lopulta sitten koko porukka tuli minut etsimään. Tauno osoitti siis tässäkin lajissa oikein suurta reippautta ikäisekseen=)

Taunon korvat olivat muuten taas viimeyön aikana lörpähtäneet lupalleen, katselin taas teippasohjeita ja mietin olenkohan liian hätäinen jos jo nyt rupeen teippailemaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti