3.6.2012

Agsaa ja nuorempien koirien "isäntäpäivä"

Tänään minulla ja Rikulla oli ohjelmassa agilityvalmennus Villa Taivaannnastassa Kiteellä. Rikulle laitettiin rimat vaan lähes maata vasten ja kas, hienostihan se meni. Itse sain valtavasti hyviä tekniikkavinkkejä (moisista ohjaustekniikoista ollut kuullutkaan) ja Riku sai tehdä sitä mistä tykkää eli agsata. Tokihan olin siis lähinnä oppimassa itse, enkä treenaamassa tuota koiraa, koska virallisestihhan Riku on eläkkeellä ko. lajista ja tekee vain omaksi ilokseen. Olin äärimmäisen tyytyväinen myös kouluttajaan (Villa Taivaannastan omistaja) ja aion ehdottomasti hankkia yksityisopetusta kyseisestä paikasta itselleni jatkossa. Minä kun en vaan ole mikään ryhmätreenaaja, vaikka mukavaa sekin on välillä.

Tauno ja Hilma viettivät päivän isännän kanssa. Ohjelmassa oli ollut hihnelenkkeilyä, autoilua ja kylättelyä. Tässä muuama foto kyläilystä Viivi ja Rico kääpiöpinsereiden luota.

Hilma oli ottanut tyypilliseen tapaansa rauhallisesti.





Viisistä ja Taunosta ei voi sanoa ihan samaa.




Mutta hyvin isäntä koiranhoitopäivästään suoriutui, koska koko koiraporukka vetää sikeitä minkä kerkiää.

Taunolle virittelin eilen illalla nuo teipit korviin, toivottavasti saan enemmän aikaan hyötyä kuin haittaa.....Yritin kyllä toimia ohjeiden mukaisesti, mutta kukaan ei ole seppä syntyessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti