22.6.2012

Juhannusaattona

Viikko mennä hurahti ilman kuvailuja, sadetta on rittänyt ja silläkään kameraa ei ole tullut kuljeteltua mukana. Tänään sentään paistaa aurinko.

Maanantaina Tauno sai toisen rokotuksensa ja korvat sanoivat "lörps", nyt taas teipissä. Koirapuistoiltiin sitten rokotusreissulla sateessa ja ukkosessa. Tauno ei ollut jyrinästä eikä kaatosateesta moksiskaan, kun oli muitakin "kahjoja" sateessa ja ukkosessa puistoilijoita liikkeellä. Hilma ja Rikukin viihtyivät sateesta huolimatta, kovimman sateen aikana pitivät isännän kanssa puun alla sadetta.

Tiistaina Tauno kävi ekoissa näyttelytreeneissään (yllätys yllätys sateessa). Taunon ikä otettiin treeneissä toki huomioon, että mitään ihmeitä ei 4 kk vanhalta buudelilta vielä vaadittu. Hienosti treenit menivät ja ensi tiistaina sitten uudestaan.

Keskiviikkoiset agilitytreenit olivat peruttu jatkuvasta sateesta johtuvan kentän huonokuntoisuuden vuoksi, jotenka taas korapuistoiltiin. Eilen sitten siivottiin ja hihnalenkkeiltiin.

Juhannusaattoaamun koirat aloittivat takapihalla chillailulla....





......ja broilerin koivilla.











Puolenpäivän maissa suunnattiin sitten  Kalliojärven kierrokselle. Tosi mukava ja sopivan haastava reitti sekä todella kivat maisemat.





























Voitte vaan arvata mitä seuraavaksi tapahtui, no molkis. Hilman tassut eivät pitäneetkään vinolla kalliolla ja niin se molskahti pää edellä tuonne jorpakkoon. Hilmahan siis ei pidä erityisemmin vedestä. Ympisukkeluksiinhan se meni ja juuri, kun olin huutamassa isännälle et nyt se pitää nostaa niin pompsahti pää pinnalle. Hilma pääsi sitten itse räpiköimään loivempaan kohtaan kalliota ja siitä kuivalle maalle. Oli neiti hetken aikaa hyvin hyvin maansa myyneen näköinen.


"siis hyi, mä kastuin"







Oikein mukavaa juhannusta vain kaikille=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti