15.5.2012

Tämmöistä tännään

Hiljaiseloa tullut vietettyä kuvailun kanssa, vaikkakin ilman kameraa on touhuttu vaikka mitä. Lauantaina oltiin Pyhäselän koiraharrastajien koulutuskenttätalkoissa. Seuralla on aivan mahtava paikka vuokrattuna tuolta "maalta" eli koirat saivat nauttia vapaina juoksentelusta talkoilun lomassa.

Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää Lieksassa. Tauno tapasi hirveästi ihmisiä ja myös lapsia, eikä mitään ongelmia ilmennyt isossakaan ihmisporukassa eikä pienten lasten seurassa. Hieno mies=) Lauma käytettiin toki myös metsälenkillä, mukana oli myös Geisha-kääkkä. Metsätiellä meitä vastaan pomppi, kukas muukaan, kuin herra jänis. Kerkesin vain todeta, että onko tuo jänis? Ja Hilmaa & Geishaa vietiin. Rikun nappasin kiinni, ennenkuin pappa ehti edes tajuta ja Tauno ei tainnut myöskään ihan olla tilanteen tasalla. Kimakka haukku vaan metsästä kuului, kun neidit sitten kahdestaan jänistä ajoivat. Hetken huolestutti, että osaavatko nuo takaisin. Reilun 10 minuuttia olivat kadoksissa sitten lopulta. Toisaalta vaarallistahan tuo kahdelle pikkukoiralle on lähteä metsään jänistä ajamaan kahdestaan, mutta sitten taas toisaalta, oli niillä varmaan ihan sika siistiä=)

Eilen oltiin arkitottis treeneissä. Hilma oli tälläkertaa pääjehuna ja hienosti neidillä sujui. Kontakti pysyi yllä ja tekemisen iloakin näytti olevan. Ehkä Hilmallakin on vielä toivoa, kun vaan löydettäis se sen laji. Olisiko se sitten se haku?
Sain myös hyviä vinkkejä Hilman motivointiin.
Riku sai omat pienet tottistreenit sitten virallisten treenien jälkeen ja Tauno katseli menoa muutenvain sekä opetteli tietysti muodonvuoksi istumista ja seisomista, kuten reippaan harrastuskoiran alun kuuluu. Treenien jälkeen vierailtiin vielä koirapuistossa juoksentelemassa tunnin ajan.

 Tänään kuvaltiin vähän omalla takapihalla menoa ja kyllä se vaan on vauhdikasta.











Vahingossa tuli yksi ryhdikäskin otos poitsusta.


Ilmeisesti noita Taunon lahjaksi saamia pikkutennispalloja pitää hankkia lisää, koska kaikkien kolmen lemppari tuo nimenomainen pallo näyttäisi olevan.







 Riehumisen jälkeen pitää tietysti myös ottaa torkut.....tai no, Riku otti torkut=)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti