5.5.2012

Sadepäivä

Tänään näyttää siltä, ettei ulkoilukeli miellytä ketään. Aamukävely tehtiin sateessa ja positiivista oli se, ettei Tauno oikeastaan ollut sateesta moksiskaan. Kyllä nämä muutkin sateella ulkoilevat ihan mielellään, paitsi jos ihan kaatamalla vettä niskaan tulee. Työaamuina tämäkin joskus tulee eteen, että kaatosateessa on koiraparat ulos vietävä.....itsestä poloisesta puhumattakaan.

Rikulla ja Hilmalla meno on välistä yltynyt Hilman tärppipäivien takia, mutta varsinaista astumista ei ole pappa saanut aikaan. Hyvä niin. Rauhan kuitenkin pysyy yllä pääsääntöisesti, joten koiria ei ole tarvinnut toisistaan erotella. Hihnalenkkejä on vaan tehty, kun en uskalla Hilmaa nyt vapaaksi päästää. Tauno saa tuolla läheisellä ulkoilualueella kirmailla vapaana, joten siellä on sitten lenkkiä kierretty useampana päivänä.



Hilma on ollut viimepäivät niin rakastunut Rikuun, että välistä näyttää ettei se jouda Taunonkaan kanssa leikkimään. Välistä kuitenkin vähän jaksaa;


Ja onhan Taunolla paljon leluja;




Saatiin sovittua Joensuuhun ensimmäinen kääkkämiittikin, toivottavasti saadaan paljon kääpiöitä paikalle. Hilmakin hajut kerkiävät siihen mennessä varmasti haihtua ja koko lauma pääsee mukaan.

Sadepäivälle puuhastelua on hitusen hankala keksiä, kun Hilman kanssa ei oikein voi mennä mihinkään kyläilemäänkään. Kaikkialla uroksia=)
Taidetaan pyörähtää mustissa&mirrissä Taunoa näyttämässä ja raakalihoja vähän ostamassa. Samalla saadaan mitattua Taunon paino. Pääsee muutkin mukaan autoajelulle edes paremman puutteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti