5.7.2012

Viikon tapahtumia

Maanantaina isäntä hoiti koiralenkkeilyt, kun emännällä oli muuta touhua. Kunnon lenkin olivatkin tehneet, joten ei tarvinnut emännän potea huonoa omaatuntoa koirien liikunnan suhteen.

Tiistaina käytiin näyttelytreenailemassa Taunon kanssa ja sitten koko porukalla Hammaslahden koirapuistossa. Tauno oli taas treeneissä oikein hienoa poikaa, kehittyy joka kerralla. Tykkää kauhiasti tehdä ja pitää hyvin yllä kontaktia.

Keskiviikkona sitten oli ohjelmassa pitkästä aikaa Pyhäselän koiraharrastajien agilitytreenit. Jokainen omakin koira sai käydä esteillä.

Pappa oli aivan into pinkeenä. Tuli hyppyytettyä tuo minikokoinen hyppykin pariin kertaan ja eipähän tuo ollut moksiskaan ja hyppäsikin ihan hyvin. Normaalisti rimat ovat ihan matalla, ettei papan oikeastaan tarvitse edes ponnistaa.

Kuvat; Tuija L, 2012


Päivän yllättäjä oli sitten Hilma, joka suoritti aita, aita, putki ja aita esteet yhteen menoon varsin innostuneesti. Viimeksi, kun näytin aitaa tuolle koiralle se totesi, et hyppää ite!
Ehkäpä sterilointi tosiaan tekee sitten Hilman treenimotivaatiolle ihmeitä, koska nyt valeraskaus on voitettu eivätkä seuraavat juoksut vielä paina päälle eli koira siinä suhteessa parhaimmillaan.




Tauno meni putkea (LÄHETETTYNÄ, herra vajaat 5 kk) ja super innoissaan vaan ryntäsi putken läpi sellaisella vauhdilla, että hädintuskin kerkesin palkkaamaan putken toiseen päähän. Jos tuo into säilyy, niin wow. Pitäisikkin rueta katselemaan, et missä ruetaan sitten Taunon kanssa treenaamaan jahka poika vielä jonkinverran kasvaa. Vaihtoehtoja täällä on muutama, mutta koska Pyhäselän koiraharrastajia en kuitenkaan aio muilta osin seurana hylätä olisi ehkä koirakoulu Napakka meidän paikka.





Treenailujen jälkeen Tauno sai kirmailla vapaana dobermanni Näppärän kanssa, ai että sitä vauhtia.....tai ainakin Taunon vauhtia. Näppärä ei tainnut oikein keritä tajutakkaan et mikä se jalkojen juuresta aina välillä vilahtava pieni elikko oikein on.

Sitten koko porukka pääsi juoksentelemaan brasilianterrieri Armaan kanssa. Tauno nouti reippaasti palloa Armaan kanssa eli Armaalle viskottiin palloa ja Tauno juoksi perässä ees taas, muut lähinnä tyytyivät nuuskuttelemaan pelloilla. Onneksi edes noissa kahdessa oli vauhtia=)

Kuvat; Siina S, 2012









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti