20.7.2012

Viikon meiningit

Täällä on satanut, satanut todella paljon. Kuviakin on sen takia aika köyhästi liittää tähän postaukseen, koska ei tuo järkkäriä henno sateessa kovin ulkoiluttaa.

Maanantaina tehtiin koirien kanssa vaan hihnalenkki. Koirat tosin viettivät päivän isännän kanssa Lieksassa, Tauno oli saanut rallata Geisha-kääpiöpinserin kanssa oikein kunnolla.

Tiistaina sitten oli vuorossa Taunon näyttelytreenit ja vettä tuli aivan KAATAMALLA, kun saavuttiin treenipaikalle Hammaslahteen.....puhumattakaan siitä ukonilmasta.
Pahimman yli odoteltiin ja sitten koira vaan ulos autosta. Märkä maa Taunoa vähän inhotti, mutta yllättävän reipas oli vetisestä alustasta ja sateesta huolimatta. Ukkosta tuo reipas poika ei edes huomannut. Treenien jälkeen suunnistettiin kyläilemään Elsa ja Esko kääpiöpinsereiden ( + muun lauman) luokse. Vettä satoi edelleen, mutta kävelylle lähdettin kääkkäporukalla. Tauno sai kirmailla siskopuolensa Elsan ja toveri Eskon kanssa pitkin peltoja, voi sitä riemua. Hilmakin oli harvinaisen sosiaalisella tuulella ja pinkoi muiden mukana. Pappa-Riku ei niin riemastunut vesisateessa lenkkeilystä märillä pelloilla, mutta löntysteli kuitenkin mukana.

Keskiviikkona koirat saivat taas vain hihnalenkin eivätkä yhtään enempää tahtoneetkaan, kun satoi (khyllä, TAAS). Päivällä olivat käyneet isännän kanssa ajelulla Enossa, kunnon reissubuudeleita.

Torstaina ja perjantaina sitten isäntä oli autoaan korjaamassa kokopäivän siskonsa pihalla ja koirat saivat chillailla mukana.



Makkaranpaistoakin oli ollut ohjelmassa ja Hilmalle ilmeisesti olisi makkara kelvannut, oli ihan kiljumaan ruennut ja tuijottanut herkämättä makkaran liikkeitä. Mikähän lie, liian terveellistä ruokaa ilmeisesti ollut neidin mielestä tarjolla?

Nyt koirat vetävät unta kuulaan ja se onkin hyvä, sillä tänään vielä ohjelmassa kääkkämiitti Rantakylän koirapuistossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti