26.7.2012

Keskiviikon treenit ja huvit

Eilen oli taas ohjelmassa Pyhäselän koiraharrastajien agilitytreenit. Jokainen omakin koira sai käydä taas esteillä. Varsinaisten treenien jälkeen Hilma ja Tauno tekivät myös asiantuntevassa ohjauksessa etsintäharjoituksen ja hyvin meni molemmilla. Minä siis lähetin koirat etsimään toista ihmistä vanhaan navettarakennukseen. Muut koirat olivat tehneet harjoituksen ennen Hilmaa, joten Hilma sitten vähän sotkeutui samoille jäljille kuin muut. Tauno eteni myös rohkeasti hämärässä rakennuksessa, olin toki tukena perässä. Ensin vähän nurkan takana kyyryssä ollutta piiloutujaa säikähti, mutta sitten oli kuin ois lamppu syttyny pään päälle et heiiii, täähän on ihminen ja antaa viel herkkuja=)

Agilityn osalta Hilmalla oli se fiilis, et tää on kyl aika tylsää hommaa. Rengasta ei meinannut hypätä sitten millään (oli tietysti vähän korkeella Hilmalle) ja pussiin ei mennyt ollenkaan (normaalisti siis kyl menee) suoritus kuitenkin saatiin, kun pussiosaa oli toinen pitämässä raollaan.







Rikun into taas oli yllättäen aivan tapissa....






Ja Taunokin suoritti pussia, tässäkin tosin hyödynnettiin suun auki pitäjää, ettei ihan umpitunneliin vielä pientä laitettu.


 Treenailujen jälkeen lauma sais kirmailla vapaina Näppärä dobermannin kanssa. Näppärä on aivan ihana rotunsa edustaja ja tulee mainiosti toimeen näiden pienien kanssa. 


Taunosta Näppärä on ihan paras=)





Ja Hilmakin suhtautuu tähän jättiläiseen yllättävän rennosti, kait se on tuo Näppiksen ystävällinen ja kuitenkin loppuunsa aika rauhallinen asenne näitä pieniä kohtaan tekee sen et neitikin voi olla rennosti.









Ylläolevista kuvista iso KIITOS Tuija. L =)

Illalla kotona jaksoi vielä painia, on se vaan niin kiva katsoa miten noi tykkää toisistaan.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti