14.7.2012

Viikonloppuja

Viikko taas mennä hurahteli.

Keskiviikkona treenailtiin taas agilityä, jokainen tavallaan. Riku teki hienosti ja innostuneesti rataa sekä vauhtiakin oli löytynyt jostain. Jouduin ihan juoksemaan tuon 12-vuotiaan pumppuvaivaisen kanssa. Hilmakin suoritti muutamia esteitä, mutta ei se oikein vaan se aitojen hyppiminen näytä nappaavaan. Putkelle oikein kasaa vauhtia ja innoissaan sinne kirmaa. Jos tuon koiran selkää ei olisi jo tutkittu, niin pitäisi kyl tutkia ja etsiä selitystä hyppäämishaluttomuudelle sieltä. Vaikka eiköhän se siellä aivojen liikkeenohjauksessa jotenkin ole tuo ongelma. Taunon kanssa mentiin taas putkea hirrrrrveellä vauhdilla sekä totuteltiin aitaan ilman rimaa, eli sivukappaleiden ympäri kierrettiin ja välistä mentiin. Tauno on nopea oppimaan ja innostunut tekemään. Selkeästi Taunolla alkaa tulla se ikä, että aina ei heti käskystä jouda luokse tulemaankaan, jos on jotain mielenkiintoisempaa tekemistä. Koirakaverit nytkin kiinnosti aikapaljon, mutta sain lopulta pikkuherran huomion varastettua.

Torstaina mentiin ihan hihnalenkin merkeissä.

Perjantaina koirat olivat mukana kaupalla ja Tauno sai Mustista&Mirristä ekat valjaansa sekä oman turvavyön isännnän autossa matkustamista varten. Koirillahan alkaa nyt luksusviikot, kun isäntä jää lomalla  ja minä sitten lopetan tämän porukan lomailun 6 viikkoa myöhemmin. Isäntä meinasi ottaa koirat maanantaina mukaan Lieksaan päiväreissulle, jotenka piti Taunollekkin takapenkkkimatkustajan välineet hommata.

Tänään käytiin sitten tekemässä metäslenkki. 

























Tänään koirilla onkin edessään poikkeuksellisesti vähän enemmän yksinoloa, koska me lähdetään Ilosaarirockkailemaan. Välistä käydään koirien luona huoltokäynnillä, etteivät ihan joudu olemaan kurjuudessa ja pappakoira saa sydänlääkkeensä=)

2 kommenttia:

  1. Mukavalta vaikuttaa teidän koirien elämä.:) Kaikkea kivaa puuhaa, niin on illalla väsyneet, tyytyväiset koirat.

    VastaaPoista